WhatsApp Destek
Müşteri Destek Hattı : 0850 532 9653
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

Akfon Kitap 2022 İLÇEBAY Türkiyenin İdari Yapısı Çözümlü Soru Bankası

Ürün Kodu : 9786257125703
Sayfa Sayısı : 1136 / 2 Ciltli Set
Ebat : 16x24
756,00 TL
529,20 TL
%30 İndirim
ÖNSÖZ
Çok değerli Kaymakam Aday Adayı kardeşlerim; Son 7 sınava girmiş ve Kaymakam Adaylığı Sınavında girdiğim 7 sınavda da ilk 800 de yer almış ve bir kez Kaymakam Adaylığı bir kez de Seçim Müdürlüğü mülakatlarında elenmiş biri olarak yılların vermiş olduğu birikim ve tecrübeyle bu kitabı hazırladım.
İlk önce Türkiye’nin İdari yapısı mevzuat ve soru bankası olarak iki kitap olarak hazırlamaya karar verdiğim eserimi mevzuat okumanın adayı yorması ve soru gelme ihtimali az olan yerleri okuyup zaman kaybı gibi sebeplerle mevzuat ve soru bankası kitabını tek bir kitapta iki cilt olarak birleştirdim.
Elinizde tuttuğunuz kitap 2 yıllık bir süreçte titizlikle hazırlandı.
Bu kitap Kaymakam Adaylığı sınavında Türkiye’nin İdari Yapısında çıkan 14 soruya tekabül etmektedir.
Bugüne kadar çıkmış sınav sorularını irdeleyerek sınav formatına ve çıkmış sorulara benzer alanında 2248 özgün soru ve mevzuat cevaplarıyla tek kitaptır.
Türkiye’nin idari yapısında çıkması muhtemel olan birçok konuya yer verildi, soruyu cevaplayıp çözümü okuduğunuzda mevzuatı da okumuş olacaksınız.
Hazırlamış olduğum bu eser sayesinde hem Türkiye’nin idari yapısını öğrenmiş, hem de Kaymakam Adaylığı Sınavında çıkacak 14 soruyu doğru cevaplamaya hazır olacaksınız.

ŞİMDİ HAYAL EDİN…
SINAVI KAZANDINIZ…
MÜLAKATI GEÇTİNİZ…
STAJI BİTİRDİNİZ…
VE O GÜN GELDİ…
İLK DEFA KAYMAKAMLIĞA ATANMA
T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.