{{ getCurrentMenuTitle() }}
{{ item.name }} {{ item.name }}
📦 ₺850 ve üzeri kargo bizden 💸 Havale/EFT alışverişlerde %5 indirim 📦 ₺850 ve üzeri kargo bizden 💸 Havale/EFT alışverişlerde %5 indirim
Müşteri Destek Hattı : 908505329653
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim

İndigo Kitap Misafir Ciltli

Ürün Kodu : 9786258733655
Sayfa Sayısı : 576
Ebat : 13x19
₺499,00
₺449,10
%10 İndirim
Daha Fazla İndigo Kitap
Daha Fazla İnsan ve Toplum
  • ₺850 ve üzeri siparişlerde kargo bizden
  • Hatalı ve hasarlı ürünlerde sorunsuz değişim
  • Birçok üründe aynı gün kargoya teslim imkanı
Güvenli Ödeme Garantisi

İndigo Kitap Misafir Ciltli

“O benim misafirim. Ve misafirim ne kadar isterse o kadar kalacak.”



“Senin misafirin olmak başıma gelen en güzel şeydi...”



Annesinin işlediği bir suçun gölgesinde, cezaevinin soğuk duvarları arasında büyüyen Eliz’in hayatı, bir gece tanık olduğu bir suçla tamamen değişir.



Artık yalnızca geçmişinin değil, mafyanın da hedefindedir. Kaçacak yeri, güvenecek kimsesi yokken kader onu hiç beklemediği biriyle karşılaştırır : Devrim Ali Yöner.



Devrim, Eliz’i ölümden kurtarır. Onu peşindeki mafya örgütünden koruyacağına, her şey düzelene kadar evinde misafir edeceğine söz verir fakat bu, özgürlüğe açılan bir kapı değil, karanlık sırlarla dolu başka bir tutsaklığın başlangıcıdır.



Eliz kendini bir gecede tehlikenin, güç oyunlarının ve kimsenin adını koyamadığı bir çekimin merkezinde bulur. Peki Devrim’in sakladığı gerçek, onları birbirine yaklaştıracak mı yoksa sonsuza dek ayıracak mı?

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.