WhatsApp Destek
Müşteri Destek Hattı : 0850 532 9653
Menü
Hesabım
Şifremi Unuttum
Kayıt Ol
Sepetim
İçerik Menü

Polis Meslek İçi Diplomat Misyon 10 Deneme Yıldız Serisi Güncellemeleri

Değerli Müşterimiz,
Güncelleme sayfamıza hoş geldiniz. Kitabımız güncelliğini korumaktadır. Kitabımızda güncellenmesi gereken herhangi bir konu ve soru bulunmamaktadır.

Değerli Müşterimiz,

Size söz verdiğimiz ve son üç yıldan beri de yaptığımız üzere, bu baskıda da sizin adınıza başta mevzuat olmak üzere güncel değişiklik ve yenilikleri günü gününe takip edecek ve buradan sizlerle paylaşacağız.

Kitabın basıldığı tarihten itibaren yapılacak ilk PAEM, ilk MİSYON ve ilk RÜTBE Terfi Sınavlarına kadar güncel kalacak kitaplarımızdan gönül rahatlığıyla faydalanabilirsiniz.

• Güncelleme duyurularımız @polismeslekici adlı instagram hesabımızdan yapılacaktır.

• @polismeslekici adlı instagram hesabımızdan düzenli olarak soru, bilgi ve güncel paylaşım yapmaktayız. Kitaplarımızdaki anlaşılmayan konu ve sorularla ilgili de dilediğiniz zaman bu hesaptan bize yazabilirsiniz.



ÖNEMLİ UYARI!
BİNLERCE SAATLİK YOĞUN EMEKLE HAZIRLANAN YILDIZ VE RADAR SERİSİ KİTAPLARIMIZIN FOTOKOPİ, PDF VE BENZERİ YÖNTEMLERLE ÇOĞALTILMASI VE BU ŞEKİLDE ÇOĞALTILAN VE PAYLAŞILAN KİTAPLARDAN HERHANGİ BİR ŞEKİLDE FAYDALANILMASI HALİNDE BU DURUMUN MANEVİ, HUKUKİ VE CEZAİ YAPTIRIM GEREKTİRECEĞİNİ LÜTFEN UNUTMAYINIZ.

T-Soft E-Ticaret Sistemleriyle Hazırlanmıştır.